Αρχική Σελίδα

Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

  Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας TKD, ΕΠΕ είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Και ειδικεμένος παραγωγή Ε&Α των ηλεκτρονικών συστατικών όπως οι συχνότητα-ελεγχόμενες συσκευές, τα κυκλώματα ακρίβειας, οι μικροϋπολογιστής-ακουστικές συσκευές, οι συσκευές και τα τμήματα δικτύων επικοινωνίας μεγάλης ταχύτητας και υψηλός-σταθερότητας, η αυτοκίνητες ηλεκτρονική και οι ενότητες, τα μέρη σφράγισης ακρίβειας τμήματα και, και ο σχετικός ευφυής εξοπλισμός. Απαριθμημένος στο χρηματιστήριο της Σαγκάη το 2016 (κώδικας 603738 αποθεμάτων). Τώρα η τεχνολογία TKD έχει 1,3 δισεκατομμύριο προτερήματα RMB και 1.700 υπαλλήλους.

 

  Η τεχνολογία και η καινοτομία θεωρούνται δεδομένου ότι η κινητήρια δύναμη της ομάδας TKD, έχουμε ιδρύσει διαδοχικά το επαρχιακό κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας Hubei, συντονισμός μικροϋπολογιστών επαρχιών Hubei - ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας τεχνολογίας κατασκευής κρυστάλλου δικράνων και εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού, βασικό εργαστήριο Hubei της μικροϋπολογιστής-νανο τεχνολογίας επεξεργασίας κρυστάλλου, ειδικός τερματικός σταθμός ακαδημαϊκών επαρχιών Hubei, επαρχιακή μεταδιδακτορική βάση πρακτικής καινοτομίας Hubei, πανεπιστήμιο Wuhan της επιστήμης και κοινή διαβαθμισμένη βάση κατάρτισης τεχνολογίας. Η επιχείρηση έχει εφαρμόσει επιτυχώς την τεχνολογία ημιαγωγών στις συχνότητα-ελεγχόμενες συσκευές. Όποιος είναι ένας από μόνο τον εσωτερικό και λίγες επιχειρήσεις στον κόσμο που κυριαρχεί την μικροϋπολογιστής-νανο τεχνολογία επεξεργασίας και παράγει το μικροϋπολογιστής-νανο κρύσταλλο χαλαζία.

 

  Από το ξέσπασμα του covid-19, με την έλλειψη των εσωτερικών ιατρικών προστατευτικών υλικών, έχουμε αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της υπάρχουσας βιομηχανίας, και έχουμε καθιερώσει τον προστατευτικό εξοπλισμό Devision το Μάρτιο του 2020, δεσμευμένο να παρέχει όλο το πεδίο των λιγοστών προστατευτικών υλικών για τους πελάτες μας, τον υπάλληλο προμηθευτών、 και όλα τα είδη συνεργατών. Έχουμε καθιερώσει διάφορες γραμμές παραγωγής για τις πολιτικές προστατευτικές μάσκες αυτί-γάντζων, μίας χρήσης ιατρικές μάσκες, KN95 που οι αρίστης ποιότητας προστατευτικές μάσκες, το θερμόμετρο σωμάτων, κ.λπ., έχουμε λάβει τα εσωτερικά πιστοποιητικά εγγραφής ιατρικών συσκευών, το πιστοποιητικό CE και άλλες σχετικές ποιοτικές πιστοποιήσεις.


 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

   Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας TKD, ΕΠΕ είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία είναι συντάκτης πολλών εθνικών προτύπων και εργολάβος πολλών σημαντικών εθνικών προγραμμάτων. Και ειδικεμένος παραγωγή Ε&Α των ηλεκτρονικών συστατικών όπως οι συχνότητα-ελεγχόμενες συσκευές, τα κυκλώματα ακρίβειας, οι μικροϋπολογιστής-ακουστικές συσκευές, οι συσκευές και τα τμήματα δικτύων επικοινωνίας μεγάλης ταχύτητας και υψηλός-σταθερότητας, η αυτοκίνητες ηλεκτρονική και οι ενότητες, τα μέρη σφράγισης ακρίβειας τμήματα και, και ο σχετικός ευφυής εξοπλισμός. Απαριθμημένος στο χρηματιστήριο της Σαγκάη το 2016 (κώδικας 603738 αποθεμάτων). Επιπλέον, ήταν αναγνωρισμένα τόσο μικρά giant'enterprises της πρώτης batch ειδικού &excellent από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών το 2019. Τώρα η τεχνολογία TKD έχει 1,3 δισεκατομμύριο προτερήματα RMB και 1.700 υπαλλήλους.

 

  Από το ξέσπασμα του covid-19, με την έλλειψη των εσωτερικών ιατρικών προστατευτικών υλικών, και με την υποστήριξη των ηγετών της ομάδας, έχουμε αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της υπάρχουσας βιομηχανίας, και καθιερωμένος το τμήμα προστατευτικού εξοπλισμού το Μάρτιο του 2020, δεσμευμένο να παρέχει όλα τα είδη λιγοστών προστατευτικών υλικών για τους πελάτες μας, έχουμε καθιερώσει διάφορες γραμμές παραγωγής για τις επίπεδες πολιτικές προστατευτικές μάσκες αυτί-γάντζων, μίας χρήσης ιατρικές μάσκες, αρίστης ποιότητας προστατευτικές μάσκες KN95, θερμόμετρο μετώπων, κ.λπ., έχουμε λάβει τα εσωτερικά πιστοποιητικά εγγραφής ιατρικών συσκευών, το πιστοποιητικό CE και άλλες σχετικές ποιοτικές πιστοποιήσεις.

 

Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
Shenzhen Tkd Crystal Industrial Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 280~300

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%